Till innehåll på sidan

Restaurang Grytan

Välkommen till Restaurang Grytan

                                                                         Blankett och anvisningar om specialkost vid allergi
I restaurangen lagar vi ca 850 portioner lunch varje dag.
Lunch serveras mellan 10:30-12:35.
Livsmedelsverkets riktlinjer för skollunch ligger till grund för matsedelsplaneringen och portionsstorlekarna.
I största möjliga mån lagar vi maten själva och till stor del med ekologiska råvaror.
Varje dag serveras två rätter varav en är vegetarisk.
Till lunchen serveras en varierad salladsbuffé med många olika sorters grönsaker, rotfrukter och bönor/ linser.
Till lunchen serveras också hårt bröd, smör, ekologisk mjölk och vatten.
Mellanmål serveras i matsalen mellan 13:30-14:40. Mellanmålet består dagligen  av mjölk, filmjölk, flingor och frön, mjukt bröd, knäckebröd, varierande pålägg, frukt och grönsak.
Besökare är alltid välkomna att äta i matsalen!

Kökspersonalen

Tel. 508 43 162

Dela:
Kategorier: